Camping Oravice 

 

Info camping:

Wij bezochten de camping voor het laatst in 2019. De camping ligt op een hoogte van 800 meter.  Eten kun je eventueel in het Pension Oravice.               In Zuberec kun je een supermarkt vinden (10 km)

Net buiten de camping, staan langs de doorgaande weg, diverse eet en drink tentjes. Ook het bronnenbad ligt net buiten de camping. Het bad bestaat uit 2 gedeelten. Een gedeelte waar je eigenlijk alleen maar in het water kun liggen en een ander gedeelte met allerlei soorten vertier.

Wij betaalden voor 2 personen, caravan en stroom, 15 euro.

Toilet en douche:

De toiletten en douchen zitten in een soort kelder onder het gebouw. Het werd goed schoongehouden. De voorzieningen zijn geheel nieuw. Super.

Info omgeving:

Vanaf de camping kun je een paar wandel routes volgen, niets bijzonders maar wel leuk. Er is zelf een route voor rolstoelgebruikers. In dorpje Zuberec zijn diverse winkels en ook een pinautomaat. Wij hebben meerdere keren gegeten in het koliba restaurant Josu . Je kunt hier ook overnachten.

Rohacska Dolina ligt op een afstand van ongeveer 10 a 15 kilometer. Hier kun je prachtige wandelingen maken en er is ook een prachtige waterval. In het dorp Zuberec moet u de richting Zverovka volgen.

 

Link naar de homepage van de camping:

toilet gebouw nieuw in 2016

2016 nieuw toilet gebouw

camping ATC oravice

camper gedeelte op de camping

 

eet en drink tentjes en op de achtergrond de camping

chata oravice 50 meter vanaf de camping met daarin een winkeltje

bergen bij het vodapad rohacska dolina

Rohacska vodapad

Wandeling vanaf de camping, Ticha dolina en Juranova dolina.

Link naar een website met wandelroutes in dit gebied. (engels)